Pretraživati možete i po delovima reči radi preciznijih rezultata. Primer: ukucajte Optuž umesto Optužba X

Sense Tribunal

Prlić i drugi

Jadranko Prlić, Bruno Stojić, Slobodan Praljak, Milivoj Petković, Valentin Ćorić, Berislav Pušić

Vesti 440

HAG/DEN HAAG | 09.09.2004.

PRLIĆ I OSTALI IPAK NA PRIVREMENOJ SLOBODI

Odbijen zahtjev tužiteljstva da se žali na odluku o privremenom oslobadjanju “Prlića i drugih” – Počinju pripreme za privremeno oslobadjanje
HAG/DEN HAAG | 20.07.2004.

SUKOB MIŠLJENJA O SUKOBU INTERESA

Suci u predmetu “Prlić i ostali”, uz odluku o privremenom oslobadjanju optuženih, uskoro trebaju donijeti i odluku o tome postoji li mogući sukob interesa izmedju optuženih koje zastupaju isti advokati. Tužitelj vjeruje da bi moglo doći do sukoba interesa, a optuženi i branitelji to osporavaju.
HAG/DEN HAAG | 19.07.2004.

PRLIĆ I OSTALI: RASPRAVA O PRIVREMENOM OSLOBAĐANJU

Obrana traži privremeno oslobadjanje šest bivših lidera Herceg Bosne navodeći kako su ispunjeni svi preduvjeti za to. Tužitelj se protivi držeći da postoji opasnost da se optuženi neće vratiti u pritvor i da bi mogli pokušati utjecati na svjedoke i žrtve.
HAG/DEN HAAG | 17.06.2004.

PRALJAK TRAŽI PRIVREMENO OSLOBADJANJE

General Slobodan Praljak traži da u Hrvatskoj čeka početak sudjenja. Bivši zapovjednik HVO se obavezuje da će se "bez odgadjanja vratiti u Medjunarodni sud kad to Raspravno vijeće odredi" te da "ni s kim, osim sa svojim braniteljima, neće raspravljati o predmetu"
HAG/DEN HAAG | 09.06.2004.

VALENTIN ĆORIĆ TRAŽI PRIVREMENO OSLOBADJANJE

"Optuženik ima pravo na brzo sudjenje... ali dosadašnje iskustvo pokazuje da će predraspravna faza trajati bar dvije godine", naveo je u podnesku Ćorićev advokat Tomislav Jonjić. On drži da optuženi ispunjava sve kriterije da bude oslobodjen do početka sudjenja.
HAG/DEN HAAG | 21.05.2004.

TUŽITELJ UPOZORAVA NA PROBLEM SUKOBA INTERESA

U slučaju Brune Stojića i Slobodana Praljka, čiji branitelji zastupaju ili su zastupali druge optuženike, moglo bi doći do sukoba interesa, drži tužitelj Kenneth Scott. On predlaže da se svi klijenti odredjenog advokata pred sucem izjasne o tom pitanju.
HAG/DEN HAAG | 06.04.2004.

LIDERI HERCEG-BOSNE PORIČU SVAKU KRIVICU ZA ZLOČINE

Šest bivših vojnih i političkih vodja HVO i Herceg Bosne izjasnili su se danas da nisu krivi ni po jednoj od 26 točaka optužnice. Prlić: "Nisam bio gospodar rata kako pokušava da me predstavi optužnica."
HAG/DEN HAAG | 05.04.2004.

VRH HERCEG-BOSNE U PRITVORU TRIBUNALA

Dobrovoljna predaja šestorice političkih i vojnih lidera takozvane Hrvatske Zajednice Herceg-Bosna, optuženih za sudjelovanje u udruženom zločinačkom poduhvatu
HAG/DEN HAAG | 05.04.2004.

LIDERI HERCEG-BOSNE SUTRA PRED SUDIJOM

Šestorica lidera takozvane Hrvatske Zajednice Herceg-Bosna izjasniće se sutra o navodima optužnice koja ih, u ukupno 26 točaka, tereti za progone Bošnjaka, ubojstva, zatočavanja, deportacije i druge zločine počinjene na područjima njihove odgovornosti.
HAG/DEN HAAG | 02.04.2004.

OTPEČAĆENE OPTUŽNICE PROTIV ČETIRI LIDERA HERCEG-BOSNE

Jadranko Prlić, Slobodan Praljak, Milivoj Petković i Bruno Stojić optuženi su za sudjelovanje u “zajedničkom zločinačkom poduhvatu” kojemu je svrha bila da se “Bošnjake i druge ne-Hrvate politički i vojno potčini, zauvijek ukloni i etnički očisti” s područja koja su proglašena Zajednicom/Republikom Herceg-Bosnom

TV Tribunal 722 (31.03.2017.)

TRILEMA: Duplirati, smanjiti ili ukinuti kazne bivšim liderima Herceg Bosne

Predmeti

Kalendar

Do pokretanja novog SENSE portala nedeljni izveštaji neće imati novih sadržaja.